Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Alltid diskreta paket!

ANAL FANTASY SERIES ANAL FANTASY DELUXE VIBRO BALLS

  • 419:-

Om du aldrig har provat anallek är dessa Deluxe Vibro Balls precis vad du behöver för att utforska den fantastiska världen av analstimulering.Deluxe Vibro Balls

Leverans inom 1-9 arbetsdagar
Dela
Artikelnummer: PD4642-23

Om du aldrig har provat anallek är dessa Deluxe Vibro Balls precis vad du behöver för att utforska den fantastiska världen av analstimulering.

Deluxe Vibro Balls har en diameter på 1,25 och har en robust hämtningskabel för säker och enkel hantering. De snygga viktade bollarna är självglädjande och fortsätter att vibrera med varje kroppsrörelse. Även det minsta skakningen aktiverar utsökta tysta vibrationer som aldrig kräver batterier! Rengöring är ett ögonblick efter det roliga med den medföljande Refresh Toy Cleaner och varmt vatten.

Njut av de spännande känslorna av analtryck och nöje genom att knäppa in en boll åt gången, sätt i så många som du känner dig bekväm med innan du försiktigt drar i den robusta hämtningsladden för att släppa varje boll för ännu mer stimulering. Försök att dra din Deluxe Vibro Balls mitt i orgasmen för den mest explosiva klimax du någonsin har föreställt dig!

Varje Anal Fantasy-låda har ett GRATIS 5-delars förberedelseskit som hjälper dig att bli bekvämare och städa efteråt. Satsen innehåller 2 fingerhylsor, anal desensibiliseringskräm, anal glidmedel och leksaksrengöring.