Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Alltid diskreta paket!

DOCJOHNSON DOC JOHNSON FET D 14CM MED BOLLAR -ULTRASKYN FLESH

  • 2 679:-

Alla vill ha det! Tillverkat av ULTRASKYN Uncut D-material med en realistisk känsla och proportioner designade för att tillfredsställa. Den omskärda formen, ver

Leverans inom 1-9 arbetsdagar
Dela
Artikelnummer: D-225888

Alla vill ha det! Tillverkat av ULTRASKYN Uncut D-material med en realistisk känsla och proportioner designade för att tillfredsställa. Den omskärda formen, verklighetstrogna ådror och design med dubbla densiteter ger det mest autentiska utseendet och kan tänka sig, med ett mjukt, lyxigt exteriör och en fast kärna som känns som den riktiga saken.

En stark sugkoppsbas som håller fast vid de flesta plana ytor möjliggör handsfree-användning, vilket kompletterar den realistiska upplevelsen.

D av Doc Johnson är en spännande samling av våra bästsäljande former, ombildade i nya material och färgalternativ. Vi är fast beslutna att hålla hög kvalitet och överkomliga priser, så att alla kan få The D.

  • Produktvikt: 760,00 gr
  • Ftalatfri: Ja

Material:

  • Produktdiameter: 7,3 cm
  • Infällbar längd: 14 cm

VARUMÄRKET

Doc Johnson är Amerikas ledande tillverkare av realistiska dildon och vaginor med imponerande touch. Företaget har sålt mer än 6 miljoner dildon och mer än 10 miljoner vaginor i världen.