Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Alltid diskreta paket!

PUMP WORX AUTO-VAC POWER PUMP

  • 3 539:-

Upptäck tjocka, dunkande erektioner som håller och håller med denna professionella Auto-VAC Power Pump. Utvecklad som ett säkert, prisvärt, icke-kirurgiskt alte

Leverans inom 1-9 arbetsdagar
Dela
Artikelnummer: PD3284-00

Upptäck tjocka, dunkande erektioner som håller och håller med denna professionella Auto-VAC Power Pump. Utvecklad som ett säkert, prisvärt, icke-kirurgiskt alternativ till dyra medicinska ingrepp och piller, är denna handsfree, auto-driven penispump det enkla sättet att omedelbart förstora din penis utan några negativa biverkningar. Luta dig bara tillbaka, slappna av och låt den batteridrivna pumpen göra allt för dig!

Med ett knapptryck skapar den kraftfulla motorn ett superstarkt vakuum inuti kammaren, vilket tvingar din erektion att snabbt expandera dess längd och omkrets. Sätt bara in din penis i röret, tryck på strömbrytaren och se din nöjesstång svälla av kraft!

Den mjuka TPR-hylsan bildar en lufttät tätning mot huden, vilket ger otrolig sug och fantastiska resultat. Den klara vakuumcylindern gör att du kan se din kuk bli större och fetare av sekunden! Röret är tillverkat i tjock, akryl av hög kvalitet och markerad med metriska grader för att mäta din tillväxt. När du har nått önskad storlek trycker du helt enkelt på snabbknappen under strömbrytaren för att omedelbart avlasta trycket.

För att förlänga utlösningen, skjut den medföljande förstärkningsringen över axeln tills den är snygg och tät. Den täta pressen kommer att förlänga utlösningen, hjälpa till att bibehålla erektionen och förlänga det roliga.

När du är klar, skruva loss pumpcylindern från pumpmotorn, rengör sedan röret med Pipedream Toy Cleaner och varmt vatten för att återställa den till ny kvalitet.