Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Alltid diskreta paket!

PUMP WORX DELUXE HEAD JOB VIBRATERANDE POWER PUMP

  • 1 489:-

Upptäck tjocka, dunkande erektioner som varar och håller med den här professionella Deluxe Head Job Vibrating Power Pump. Denna manuella pump är utvecklad som e

Leverans inom 1-9 arbetsdagar
Dela
Artikelnummer: PD3291-23

Upptäck tjocka, dunkande erektioner som varar och håller med den här professionella Deluxe Head Job Vibrating Power Pump. Denna manuella pump är utvecklad som ett säkert, prisvärt, icke-kirurgiskt alternativ till dyra medicinska ingrepp och piller. Det är det enkla sättet att omedelbart förstora din penis utan några negativa biverkningar.

Med varje tryck på EZ-Grip-pumputlösaren skapas ett superstarkt vakuum inuti kammaren, vilket tvingar din erektion att snabbt expandera dess längd och omkrets. När du tränger igenom den smidiga, flexibla TPR-öppningen kommer du snabbt att upptäcka dunkande, stenhårda erektioner som känns fantastiska och sväller av kraft!

När du har nått önskad storlek, tryck bara på snabbknappen längst ner på avtryckaren för att omedelbart avlasta trycket. Den mjuka TPR-hylsan bildar en lufttät tätning mot huden, vilket skapar otroligt sug och fantastiska resultat, medan den genomskinliga vakuumcylindern låter dig se din kuk bli större och fetare i sekunden!

Vrid den blå ratten för att njuta av kraftfulla vibrationer för explosiv stimulering. För att förlänga utlösningen, skjut den medföljande förstärkningsringen över axeln tills den är snygg och tät. Den täta pressen kommer att förlänga utlösningen, hjälpa till att bibehålla erektionen och förlänga det roliga. När du är klar tar du bort hylsan och rengör röret noggrant med leksaksrengöring och varmt vatten och återställ det till en ny kvalitet.

- Supersug med hög intensitet - Pumphandtag med EZ-grepp

- Kraftfulla vibrationer med flera hastigheter - Lägg omedelbart till längd & amp; Omkrets

- Snabbventil - Supertätt formfäste

- Förbättra din uthållighet & amp; Prestanda

- Uppnå starkare, mer explosiva utsläpp

- Få förtroende & amp; Självkänsla

- Gratis kukring ingår!

- Gratis förtjockningskräm, fuktig kroppslotion & amp; Leksaksrengöring!