Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Alltid diskreta paket!

PUMP WORX MAX-PRECISION POWER PUMP.

  • 2 379:-

Upptäck tjocka, dunkande erektioner som håller och håller med den här professionella Max-Precision Power Pump. Denna handhållna penispump är utvecklad som ett s

Leverans inom 1-9 arbetsdagar
Dela
Artikelnummer: PD3270-23

Upptäck tjocka, dunkande erektioner som håller och håller med den här professionella Max-Precision Power Pump. Denna handhållna penispump är utvecklad som ett säkert, prisvärt, icke-kirurgiskt alternativ till dyra medicinska ingrepp och piller. Det är det enkla sättet att omedelbart förstora din penis utan några negativa biverkningar. Sätt bara in din penis i vakuumcylinderröret, pressa pistolgreppshandtaget och se hur din nöjesstång blir större och tjockare än någonsin tidigare!

Den mjuka PVC-hylsan bildar en perfekt tätning mot huden och skapar ett kraftfullt vakuum inuti kammaren, vilket tvingar din erektion att snabbt expandera och svälla av kraft. Den klara, vakuumcylindern gör att du kan se din kuk bli större och fetare för varje tryck på spaken, medan den lättlästa mätaren låter dig veta hur mycket tryck du har pumpat. Röret är tillverkat av tjock, akryl av hög kvalitet och märkt med både metriska och amerikanska standardgraderingar för att mäta din tillväxt.

Med precisionstrycksmätaren kan du övervaka din pumpförlopp och se mängden vakuumtryck. När du har nått önskad storlek, dra helt enkelt i snabbkopplaren för att omedelbart avlasta trycket och du är redo att spela!

Använd den medföljande förstärkningsringen för att bibehålla erektionen och förlänga utlösningen.

När du är klar, ta bara bort cylindern från slangen och rengöringen gör det enkelt med Pump Worx Toy Cleaner och varmt vatten.