Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Alltid diskreta paket!

DIVABRA CLASSIC BACKLESS OCH STRAPLESS BLACK BH STORLEK C

  • 1 039:-

De är alltid perfekta ... med hennes fantastiska klänningar, obefläckade, med kasta halsar och nakna ryggar. Så här är det deras bäst bevarade hemlighet: DivaBr

Leverans inom 1-9 arbetsdagar
Dela
Artikelnummer: D-210356

De är alltid perfekta ... med hennes fantastiska klänningar, obefläckade, med kasta halsar och nakna ryggar. Så här är det deras bäst bevarade hemlighet: DivaBra. Vår serie av behåar, äkta och original, är här för att göra din klänning, din fest- eller balklänning eller till och med din bröllopsklänning; helt perfekt.

För närvarande kändisar har detta kraftfulla hemliga vapen på ett tag, så deras promenader på den röda mattan förstörs inte. Få saker är värre efter timmar att välja din underbara klänning, blev helt förstörd av fel val när du väljer din bh. Vi vet det!! Vi vet vikten av att välja rätt bh för oklanderlig, sofistikerad och Great shining! En BH-serie designad för den rygglösa klänningen eller båthalsringarna, axelbandslösa eller till och med modeller med OH-film och spetsar som är så moderna nuförtiden! Ge inte upp den bästa versionen av dig själv, och välj bara den ursprungliga och garanterade, den bäst bevarade kändishemligheten, DivaBra! Vår serie med specifika behåar, designade i fint tyg, rygglöst, axelbandslöst lim och sidovingar.

De är testade och passar garanterat perfekt i alla behåstorlekar. Vi garanterar ett perfekt support om du följer våra rekommendationer både vid tidpunkten för påläggning och vid förvaring och konservering. (De kan återanvändas för mer än 50 användningsområden). Vårt extra starka lim har testats av hudläkare, vilket säkerställer en perfekt passform och stöd på ren hud. Lätt att ta på, ta bort och behålla för återanvändning.

Tre modeller utgör vår vackra serie med självhäftande behåar, den klassiska modellen finns i svart och naken med push-up-effekt och bärbar för alla täta kläder; spetsmodellen med push-up-effekt är så underbar även att visa den under OH-film eller som den är ..; och vår u-stupmodell finns i svart och naken, med lim inte bara i sidovingarna utan också i sina egna koppar, perfekt för fantastiska bröllopsklänningar med spetsar, transparenter, öppningar och låga urringningar. Insistera på att våra behåar är originella och innovativa; inklusive ideala transparenta sidovingar för att vara osynliga med alla sofistikerade plagg. Upptäck den bäst bevarade kändisernas hemlighet, besök vår DivaBra-samling.

DivaBra erbjuder dig den klassiska självhäftande bh i svart färg, perfekt för dina ogenomskinliga mikrofibertoppar eller rena tyger för dina skjortor eller transparent spets och dina festklänningar i svarta och mörka färger. Ge dina snörkroppar en sofistikering som är så fashionabla klänningar. För sidoöppningar och ultralåg skärning. BH i mjukt material med inre kuddar för push-up-effekt, bygelkoppar, axelbandslösa och superfina vidhäftande sidovingar (för en "osynlig" effekt) med en längd på 13 cm./5" . Limet testas dermatologiskt och kan återanvändas upp till 50 gånger (det rekommenderas att följa bruksanvisningen och konserveringen för ett optimalt resultat och produktens långa livslängd). Du kommer att känna dig fri, du kommer att känna dig trygg, du kommer att vara perfekt!

  • STORLEK C