Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Alltid diskreta paket!

DIVABRA DEEP PLUNGE BACKLESS AND STRAPLESS BACK BRA BACK NUDE STORLEK B

  • 1 189:-

De är alltid perfekta ... med hennes fantastiska klänningar, obefläckade, med kasta halsar och nakna ryggar. Så här är det deras bäst bevarade hemlighet: DivaBr

Leverans inom 1-9 arbetsdagar
Dela
Artikelnummer: D-210374

De är alltid perfekta ... med hennes fantastiska klänningar, obefläckade, med kasta halsar och nakna ryggar. Så här är det deras bäst bevarade hemlighet: DivaBra. Vår serie av behåar, äkta och original, är här för att göra din klänning, din fest- eller balklänning eller till och med din bröllopsklänning; helt perfekt.

För närvarande kändisar har detta kraftfulla hemliga vapen på ett tag, så deras promenader på den röda mattan förstörs inte. Få saker är värre efter timmar att välja din underbara klänning, blev helt förstörd av fel val när du väljer din bh. Vi vet det!! Vi vet vikten av att välja rätt bh för oklanderlig, sofistikerad och Great shining! En BH-serie designad för den rygglösa klänningen eller båthalsringarna, axelbandslösa eller till och med modeller med OH-film och spetsar som är så moderna nuförtiden! Ge inte upp den bästa versionen av dig själv, och välj bara den ursprungliga och garanterade, den bäst bevarade kändishemligheten, DivaBra! Vår serie med specifika behåar, designade i fint tyg, rygglöst, axelbandslöst lim och sidovingar.

De är testade och passar garanterat perfekt i alla behåstorlekar. Vi garanterar ett perfekt support om du följer våra rekommendationer både vid tidpunkten för påläggning och vid förvaring och konservering. (De kan återanvändas för mer än 50 användningsområden). Vårt extra starka lim har testats av hudläkare, vilket säkerställer en perfekt passform och stöd på ren hud. Lätt att ta på, ta bort och behålla för återanvändning.

Tre modeller utgör vår vackra serie med självhäftande behåar, den klassiska modellen finns i svart och naken med push-up-effekt och bärbar för alla täta kläder; spetsmodellen med push-up-effekt är så underbar även att visa den under OH-film eller som den är ..; och vår u-stupmodell finns i svart och naken, med lim inte bara i sidovingarna utan också i sina egna koppar, perfekt för fantastiska bröllopsklänningar med spetsar, transparenter, öppningar och låga urringningar. Insistera på att våra behåar är originella och innovativa; inklusive ideala transparenta sidovingar för att vara osynliga med alla sofistikerade plagg. Upptäck den bäst bevarade kändisernas hemlighet, besök vår DivaBra-samling.

Lösningen på gardinringningar, V-halsar och spetsar genomskinliga kroppar. Divabra har en lösning för alla kläder, så vi erbjuder dig en självhäftande behå med U-formad halsringning, för dina halsöverdelar med gardin, eller draperad halsringning med tyglager. Främre empiriklipade klänningar med djupa urringningar, en enda axelklänning, kombinerade spetsar och genomskinlighet som kräver en behå som "ramar" in bröstet för ett mycket mer sofistikerat utseende ...... Mjuk mikrofiber-bh med utskjutande urringning, med inre push-up-effektkuddar, bygelkoppar med lim, axelbandslös och superfin, vidhäftande sidovingar (för en osynlig effekt) av 13 cm./5" . Limet på båda vingarna och insidan av kopparna är hudläkartestat och kan återanvändas upp till 50 gånger (vi rekommenderar att du följer bruks- och konserveringsanvisningarna för ett optimalt resultat och produktens långa livslängd). Du kommer att känna dig fri, du kommer att känna dig trygg, du kommer att vara perfekt! -

  • STORLEK B