Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Alltid diskreta paket!

METAL HARD HALSBAND MED RING OCH LÅS 12,5 CM

  • 1 569:-

Denna unikt feminina slavkrage i rostfritt stål kan bäras som en symbol för underkastelse, eller som ett iögonfallande tillbehör till din klubbutrustning, fetis

Leverans inom 1-9 arbetsdagar
Dela
Artikelnummer: D-219433

Denna unikt feminina slavkrage i rostfritt stål kan bäras som en symbol för underkastelse, eller som ett iögonfallande tillbehör till din klubbutrustning, fetischdräkt, kostymer etc. Den är lätt och har släta kanter. Med en klassisk form som är smal på sidorna men lång och spetsad framåt, finns det en gammal look av kraft i denna krage.

Förkromad mässing ger det ett attraktivt utseende men ändå en låg vikt eftersom det omsluter nacken och framhäver dina överkroppsfunktioner, vilket gör den perfekt att bära för lek eller någon gammal dag. Gångjärn på sidorna som också öppnas utåt gör att du enkelt kan ta av och på den, medan ryggen har ett hål för hänglås för att se till att kragen stannar så länge du vill. Du kan välja att koppla ihop ett koppelband eller ankare till ringen som hänger från det grova mittstycket framför, vilket gör detta till en krage som verkligen styr.

  • Diameter: 12,5 cm
  • Nycklar och lås ingår