Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Alltid diskreta paket!

SCREAMING O LADDBART VIBRATERANDE BULLET VOOOM BLÅ

  • 1 139:-

Njut av kraftfull bärbar vibration med Charged Vooom, en unik 100% vattentät kulvibe utrustad med en 10-funktionsmotor som surrar med en frekvens som inte likna

Leverans inom 1-9 arbetsdagar
Dela
Artikelnummer: D-212492

Njut av kraftfull bärbar vibration med Charged Vooom, en unik 100% vattentät kulvibe utrustad med en 10-funktionsmotor som surrar med en frekvens som inte liknar något du någonsin har känt!

I stället för en traditionell surr, dundrar den nya tekniken djupt för genomträngande nöje och en dramatiskt annan känsla som kan avnjutas nästan var som helst! Dess snygga form innebär att den också kan passa de flesta befintliga Screaming O-produkter och ge dem en intensiv kraftförstärkning.

Med sin högsta hastighet vibrerar Charged Vooom i mer än 60 minuter och laddas enkelt med en praktisk USB-kontakt (medföljer) som ansluts säkert och stannar under laddningstiden & ndash; problemfri laddning när den är som bäst! Charged Vooom är också utrustad med två års begränsad garanti, så att du kan njuta av penetrerande nöje med tillförsikt.

Njut av Charged Vooom på egen hand eller använd den för att lägga till kraftfull mullvibration till dina favoritkompatibla intima tillbehör!

Egenskaper:

  • Uppladdningsbar kulstämning
  • Drivs av djup, mullrande Vooom-teknik
  • 10 penetrerande vibrationsfunktioner
  • 60+ minuters uppladdningsbar ström & bull; Tillverkad av laboratorietestad kroppssäker ABS
  • Färgen blå