Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Alltid diskreta paket!

WANACHI BODY RECHARGER - LILA

  • 3 239:-

Njut av lugnande vibrationer var du än går och ge dina värkande muskler den återupplivande laddning de förtjänar! Wanachi Body Recharger är den första Wanachi-k

Leverans inom 1-9 arbetsdagar
Dela
Artikelnummer: PD3039-12

Njut av lugnande vibrationer var du än går och ge dina värkande muskler den återupplivande laddning de förtjänar! Wanachi Body Recharger är den första Wanachi-kroppsmassagemaskinen med ett sammetsmjukt huvud och nacke helt i Elite-silikon och drivs av en kraftfull uppladdningsbar motor.

Med den stänksäkra Wanachi Body Recharger kan du glädja dig över att du aldrig kommer att behöva byta ut en annan uppsättning batterier igen och oroa dig inte för att stökiga sladdar kommer i vägen för kul! Med tio viskande tysta vibrationsmönster att välja mellan kan du gå från en fladdring till en dunkande på några sekunder. Håll strömbrytaren intryckt i tre sekunder för att slå på den och tryck sedan på funktionsknappen för att gå igenom 3 intensiva hastigheter och 7 spännande pulsmönster. De flera funktionerna låter dig välja din favoritinställning för att lindra spänningar och minska muskeltrötthet.

Med en förstklassig, litiumdriven japansk motor levererar Wanachi Body Recharger, djupa, trubbiga vibrationer till skillnad från någon annan kompakt sladdlös massager på marknaden. Den här lätta massageapparaten är ergonomiskt formad för extra komfort och täckt av kroppssäker, ftalatfri Elite-silikon, vilket gör den otroligt smidig vid beröring. Det flexibla silikonhuvudet och nacken böjer sig och anpassar sig efter kroppens konturer, så att du kan träffa rätt plats varje gång.

Oavsett om du vill lindra spänningar, minska muskeltrötthet eller njuta av ett lyxigt intimt möte med eller utan en partner, är denna oemotståndliga massager det perfekta valet.

  • Total längd: 8,75 & rdquo; (22,2 cm)
  • Huvudbredd: 1,5 & rdquo; (3,8 cm)
  • Ftalater gratis
  • Multispeed
  • Färg: Lila